Ο

29 Μαρ 2017

Πιστός σκύλος και μετά θάνατον



Ακόμα μια περίπτωση ενός σκυλιού το οποίο δείχνει πίστη και αφοσίωση στον ιδιοκτήτη του, ακόμα και αν έχει φύγει από τη ζωή, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά το Φιλοζωικό Σωματείο Αρτας έκανε γνωστό ότι μια λευκή σκυλίτσα στην πόλη της Ηπείρου βρίσκεται καθημερινά στο νεκροταφείο -και συγκεκριμένα πάνω στον τάφο του αφεντικού της- περιμένοντας μάταια να τον ξαναδεί, καθώς έχει φύγει από τη ζωή πριν από δύο μήνες. Σύμφωνα με το Φιλοζωικό Σωματείο Αρτας, η σκυλίτσα είναι περίπου δύο ετών και πολύ φιλική με τους ανθρώπους, αν και η θλίψη για τον χαμό του αφεντικού της είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Μέλος του σωματείου φροντίζει καθημερινά για την τροφή της, ενώ τις επόμενες ημέρες η σκυλίτσα θα στειρωθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων του δήμου.


Υπενθυμίζουμε ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα είχε συγκινήσει το πανελλήνιο ένας σκύλος από την περιοχή των Πατελών του Ηρακλείου Κρήτης, που περίμενε το αφεντικό του, το οποίο είχε φύγει από τη ζωή πριν από επτά χρόνια, έξω από ένα εμπορικό κατάστημα από το πρωί ως την ώρα του κλεισίματός του το βράδυ και μετά γυρνούσε στενοχωρημένος στο σπίτι στο οποίο έμεναν μαζί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου